Vin og mad - download
Lær at sammensætte vin og mad. Oplevelsen af en vin påvirkes utroligt meget af den mad man indtager samtidig, og det samme gør sig gældende for oplevelsen af de retter man sætter sammen med vin.
Tilgængelighed: På lager
Vin og mad er udarbejdet i samarbejde med Michael Poulsen - han kalder sig selv "vinpusheren": Vinpusheren er en underlig størrelse: hankøns væsen, 36 menneskeår, ujævn skægvækst, tændstikben og et bildæk. Jeg har arbejdet i vinbranchen de sidste 10 år med markedsføring, salg og indkøb, sideløbende har jeg arbejdet som journalist/tekstforfatter og forfattet to anmelderroste kogebøger, der sætter fokus på sammenspillet mellem mad og vin. Mad har altid været min helt store passion, og 20 år som autodidakt super entusiast har forhåbentlig lært mig et eller andet. Jeg har beskæftiget mig med de fleste af verdens køkkener, og har en særlig kærlighed til det franske, italienske og de mange indiske køkkener. Vin kom først på banen, da jeg var i starten af 20′erne, men har siden fyldt meget både professionelt og i fritiden. Jeg har læst Diploma på WSET i London i 3 år, og har i mine 6 år hos Bichel vine fået en fantastisk vinfaglig uddannelse. Jeg har rejst i vinområder over det meste af verden og besøgt vinproducenter i: - De fleste vinområder i Tyskland og Østrig - Piemonte og Toscana i Italien - Champagne og Rhône i Frankrig - Hunter Valley i Australien - Marlborough, Waipara og Central Otago på New Zealand - Napa og Sonoma i Californien - Graubünden i Schweiz Derudover har jeg optrædt i en række tv-programmer i forbindelse med mine kogebøger, og har fungeret som vinekspert for DR1′s Rabatten og andre medier. I dag arbejder jeg stadig i vinbranchen, jeg har mit eget vinimportfirma, i samarbejde med Peter Foldby producerer jeg en række slow food færdigretter og fond’er, jeg arbejder med jævne mellemrum som journalist/tekstforfatter og min resterende tid bliver brugt på denne hjemmeside. Vinpusheren kan kontaktes på tlf. 22421499 eller michael@vinpusher.dk