Trampolin træning

Det kan være svært at presse sig selv når man træner intervaltræning som løb eller cykling. På trampolinen, er det ikke noget problem. Du opnår hurtigt en meget høj intensitet - mens du ”leger” på trampolinen. Uden at pine dig selv kommer din puls hurtigt op på 150 til 160 BMP.

Lager: På lager

129,00 DKK

Hurtig Levering

Donwload dine produkter og se dem igen på alle devices

Top Kvalitets produkterBeskrivelse
Detaljer

Anja Boljerg

Anja Bolbjerg er tidligere olympisk pukkelpistskiløber og den eneste skiløber fra Danmark der nogensinde har vundet en World Cup event. Træning på trampolin var og er er en vigtig del af hendes sommertræningen, ikke kun på grund af selve hoppene, men for balancen, smidighedens skyld og til intervaltræning. Danmark har som som bekendt ingen bjerge og næsten ingen sne, og Anja brugte derfor trampolinen til at simulere skiløb. Hun er nu certificeret personlig træner og bruger sin viden og erfaring som tidligere atlet, til at hjælpe andre mennesker nå deres mål - og trampolinen er et af hendes meget populære værktøjer!

På denne DVD: Begynderprogram: 28 minutters workout med de grundlæggende bevægelser for begyndere Mellemprogrammet: 31 minutters workout med enkle bevægelser for den mellemtrænende Det svære program: 32 minutters workout med hårde kombinationer for den trænedee Bonus: Alternative programmer I form efter fødslen: Køb DVD! Der er lagt vægt på øvelser der både styrker kroppen og løsner op for spændinger. Hverdagen er præget af at man hele tiden bærer på barn, lift, pusletaske osv. Derfor er der lagt vægt på at træne, udspænde og afspænde skuldre, ryg og arme. Du vil opleve at bevægelse og styrketræning vil give dig nye kræfter og energi.Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Din vurdering: Trampolin træning
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Bedømmelse