Forlaget 180

Skip to Main Content »

Din indkøbskurv er tom

Mad og drikke

DVDer om mad og madlavning og drikkevarer i alle afskygninger. Ud over nedenstående udgiver vi i nærmeste fremtid titler om sushi og en serie om vin!

8 vare(r)

pr. side
Sorter faldende
Liste  Tabel 
 1. Det daglige brød
  Det daglige brød
  129,00 kr

  "Det Daglige Brød" er historien om Københavns Bagerlaug og det danske bagerhåndværk gennem tiderne. Selvom bagerfaget hører til blandt de ældste håndværk i verden så har det en central rolle i alle danskeres hverdag. Brød er med i fadervor - "giv os i dag vort daglige brød", brød er med i madpakken og på bordet søndag morgen. Vis detaljer
 2. Vinsmagning op DVD - download
  Smag på vin - download
  139,00 kr

  Vinsmagning er ikke mystik. Der er en forståelig måde at gå til det på: Man lærer at skille vinen ad i den bestanddele og ved systematisk at undersøge den på denne måde, kan man bestemme hvilken vin det er og hvilken kvalitet den har. Her kan du downloade DVDen "Smag på vin". Du sparer 50,- kr. og får varen med set samme! Øverst på siden (med blå skrift) finder du vejledning i hvordan downloadkøb fungerer.

  Vis detaljer
 3. Smag på vin - vinsmagning på DVD
  Smag på vin - vinsmagning på DVD
  149,00 kr

  Vidste du at man i højere grad smager med næsen end med munden ? Vinsmagning i teori og praksis - to hvide, to røde og en blindsmagning.

  Udviklet i samarbejde med Bichel Vine

  Kan også fås som download

  Vis detaljer
 4. Vin og mad DVD
  Vin og mad
  149,00 kr

  DVD om hvorfor visse vine passer bedre til visse retter og omvendt. En række vin og madsammenhænge gennemgås. Meget inspirerende for dem der godt kan lide både vin og mad.

  DVDen er udviklet i samarbejde med Bichel Vine

  Du kan streame DVDen ved at trykke på dette link!

  Vis detaljer
 5. Bryg din egen øl
  Godt øl bryg det selv 1+2

  Pris: 258,00 kr

  Specialpris 199,00 kr

  Bryg din egen øl. På disse to dvder får du en grundig gennemgang af ølbrygning og hvordan du kan brygge din egen øl. Anders Grønlund og Toke Kjøller - medaljevindende hjemmebryggere - viser, hvordan man med en beskeden investering og en god portion tålmodighed kan lære at brygge fire forskellige øltyper: Indian Pale Ale (IPA) og Stout (DVD 1) samt Hvedeøl og Pilsner (DVD 2). De gennemgår også hvilket udstyr du skal anskaffe, og hvilke ingredienser du skal bruge. God fornøjelse! 

  Du kan læse mere om de enkelte DVDer ved at trykke på dem ude til højre  →

  Vis detaljer
 6. Godt øl bryg det selv 2 - hvede og pilsner
  Godt øl bryg det selv 2 - hvede og pilsner
  169,00 kr

  Lær at brygge din egen hvede og pilsner! På denne dvd får du en grundig gennemgang af, hvordan du brygger. Anders Grønlund og Toke Kjøller, der har været medaljevindende hjemmebryggere i et par år, viser, hvordan man med en beskeden investering og en god portion tålmodighed kan lære at brygge sin egen gode øl.

  Vis detaljer
 7. Godt øl bryg det selv 1 - IPA og stout
  Godt øl bryg det selv 1 - IPA og stout
  169,00 kr

  Bryg selv din egen IPA og stout! På denne dvd får du en grundig gennemgang af hvordan du brygger. Anders Grønlund og Toke Kjøller, medaljevindere i hjemmebryg, viser hvordan man med en beskeden investering og en god portion tålmodighed kan lære at brygge sin egen kvalitetsøl. Bryggeprocessen (erne) afsluttes med en smagning, hvor kyndige ølkendere vurderer resultatet. 

  Varighed: Mere end 3 timer!

  Vis detaljer
 8. lær om Vin og mad - Download
  Vin og mad - download
  139,00 kr

  Lær at sammensætte vin og mad. Oplevelsen af en vin påvirkes utroligt meget af den mad man indtager samtidig, og det samme gør sig gældende for oplevelsen af de retter man sætter sammen med vin.

  Du kan streame DVDen ved at trykke på dette link!

  Vis detaljer

8 vare(r)

pr. side
Sorter faldende
Liste  Tabel