Træn din balance f180

Balancetræning med bevægelsespædagog Søren Ekman fra Gotvedskolen. Udarbejdet af Søren Ekman og fysioterapeut  Lone Schaadt 


Dvd´en indeholder 3 testøvelser samt 3 træningsprogrammer:


I de 3 tests kan du afprøve, hvor du har dine styrker og svagheder. Ud fra disse 3 tests vælger du, hvilket program der er relevant for dig.


Hvert træningsprogram indeholder en række øvelser af forskellige sværhedsgrader, og du kan derfor altid gøre det nemmere eller sværere. På en dårlig dag kan du justerer øvelserne ned, og hvis du oplever generel fremgang, kan du gøre øvelserne sværere.


DVDen indholder også en booklet med yderligere information om balance, svimmelhed og træning. 


Samlet spilletid mere end én time.


NB! Levering fra 12/12Lager: På lager

169,00 DKK

Hurtig Levering

Donwload dine produkter og se dem igen på alle devices

Top Kvalitets produkterBeskrivelse
Detaljer

Balancen En god balance er sjældent noget vi tænker over, men hvis vi bringes ud af balance eller vi mister balancen, bemærker vi det med det samme. Så man kan faktisk sige, at man skal miste balancen, for at finde balancen. Vores balance er et resultat af et komplekst samarbejde mellem hjernen, nervesystemet og vores forskellige sanseapparater og vores muskler.

Balancesansen, også kaldet den vestibulære sans, ligevægtssansen eller labyrintsansen, sidder i det indre øre, og registrerer hovedets bevægelse i forhold til lodlinje og tyngdekraft. Balancesansen sender sammen med synssansen, følesansen og stillingssansen signaler til hjernen via vores nervesystem, som derefter sender kommandoer ud til muskler, så de kan arbejde og derved kontrollere balancen. Dette foregår normalt uden problemer, men hvis der opstår sygdomme eller svækkelser i en af sanserne eller muskler kan det medføre nedsat balance eller oplevet svimmelhed. Der kan således være flere grunde til at man lider af nedsat balance og svimmelhed. Man kan opleve svimmelhed og nedsat balance med alderen, da sanseapparatet, muskelstyrken og nervesystemet svækkes.

Nedsat balance og svimmelhed kan udløse angst for at falde. Dette får nogen til at ændre vaner på grund af nedsat balance eller svimmelhed og blive mindre aktive. Denne dvd indeholder et træningsprogram, der træner kroppens muskelstyrke, bevægelighed, koordination og balanceevne. Derved kan du sørge for at mindske svimmelhed og opretholde en god balance. Du kan genvinde og vedligeholde evnen til at klare dagligdagsfunktioner og reducerer risikoen for fald eller andre skader.

Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Din vurdering: Træn din balance f180
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Bedømmelse
Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?
Strik med Wilfert Strik med Wilfert
149,00 DKK
I form på 2 m2 I form på 2 m2
1 bedømmelse(r)
169,00 DKK
Vin og mad Vin og mad
149,00 DKK
Mindfull Flow Mindfull Flow
199,00 DKK