Bryllup Fra frieri til fest

Alt hvad du skal vide om bryllup med bryllupseksperten Bill Holmberg og ikke mindst - undervisning i at danse brudevals. Bill Holmberg, der selv er danser, gennemgår brudevalsen trin for trin. I dvden ligger også et hæfte med mere om bryllup og en huskeliste, og en CD med brudevalsen - til øvebrug og evt. også til brug på selve dagen.


Spilletid: Mere end 2 timer!


Du kan købe DVDen som streaming ved at trykke her!

Lager: På lager

66,00 kr

Hurtig Levering

Donwload dine produkter og se dem igen på alle devices

Top Kvalitets produkterBeskrivelse
Detaljer

Alt om bryllup

DVDen indeholder al den information det kommende brudepar, forloveren, toastmasteren, brudens og brudgommens far osv., har brug for: Hvornår sendes invitationerne til bryllup ud? Hvordan laver man en æresport? Lilly Brudekjoler og andre muligheder end Lilly kjoler. Hvem skal være toastmaster til mit bryllup? Hvor skal bryllupsfesten holdes? Hvor skal vi købe vielsesringe? Hvad er forloverens opgaver? Hvordan skal min brudebuket se ud? Hvor køber man bryllupskage? Hvorfor klipper vi strømperne af gommen efter brudevalsen? Og hvordan lærer vi at danse brudevals? For at få svar på disse og mange flere spørgsmål omkring jeres bryllup, kommer I med Bill på besøg hos de mest kvalificerede bryllupseksperter i Danmark. Gennem hele dvd’en samler Bill løbende op på den korrekte måde at afholde sit bryllup på, samt komme traditionerne i hu. Bonusafsnit om bryllupstraditioner

Guldsmed og smykkedesigner Charlotte Lynggaard

fra Ole Lynggaard Copenhagen viser eksempler på forlovelsesringe, vielsesringe samt forslag til morgengaver. I bliver præsenteret for et udvalg af klassiske udgaver af vielsesringe samt et par af de mere vovede.

Bryllupskagen

Evy Mathiesen og Kristina Eskildsen fra Kagekompagniet viser eksempler på et af aftenens højdepunkter, nemlig bryllupskagen. I kan blive inspireret i forskellige retninger, både hvad angår smag og udseende på bryllupskagen.

Festen

Francesca Schimko fra Harridslevgaard Slot fortæller om alt det praktiske, der er omkring at booke et feststed i god tid. Hendes erfaring og indsigt i tidsplaner m.m. kan hjælpe jer med at komme i gang i god tid. Er I i tvivl om korrekt bordplacering, bordkort, porcelæn, glas og bestik får I svaret her. Transport fra kirken og bryllupsfotografen kommer vi også ind på. I brudesuiten tager vi en snak om bryllup, kærlighed og romantik.

Blomsterne

Bjarne Als fra Bering House of flowers giver råd om brudebuketten, knaphulsblomsterne, udsmykningen i kirken og borddekorationer. Bjarnes fantastiske smag og mening om blomsternes muligheder og hans mangeårige erfaring og indsigt i bryllupper, bl.a. fra kongehuset, kan inspirere.

Festmiddagen

Kokkene Lars Kopp og Jakob Ingemann fortæller om prøvemenuer og giver forslag til jeres beslutning om menusammensætning. De fortæller bl.a. om vigtigheden af samarbejdet og kommunikationen mellem køkken og toastmaster. De briefer også om vin, champagne, cocktails m.m.

Brudekjolen

Hos Lilly Brudekjoler i Vejle får vi præsenteret forslag og designmuligheder af designeren Dorte Ranzau Smith. Vi hører om regler for gommens påklædning og taler om tøj til forlover, første brudepige, små brudepiger og -svende. Bettina Brændgaard fortæller om, hvorfor nogle brude vælger at have 2 slør! Al Dorte og Bettinas erfaring om bryllup ophobet igennem tre generationer af Lilly, sprudler ud af dem og oplyser fornøjeligt på bedste vis.

Make up

Marianne Færch, make-up artist fra bl.a. tv-programmerne ”Vild med Dans” og ”De fantastiske 5” giver gode råd om make-up. Hvordan holder den hele bryllupet - lige fra kirken til brudevalsen og måske lidt endnu! Få svaret hos Marianne.

Håret

Mick Bengtsson frisør hos Stuhr viser en brudeopsætning og taler om planlægning af denne. Hvordan føler bruden sig sikker i sin beslutning om hårets opsætning til brylluppet .... skal der slør på, og hvordan sidder det fast? Al det kan du få svar på her og blive forsikret om, at du hele dagen er ”den smukkeste i landet her ”. Brudgommen får også et par ord med på vejen om personlig grooming, pedicure, manicure m.m.

Advokaten

Familieadvokaten Anja Cordes fra Danske Familie Advokater giver indsigt i og afmystificerer det juridiske element af at det at have et bryllup og få kontrakt derpå. Særeje, arv og forsikringer m.m. bliver forklaret.

Præsten

Præst Pia Poulsen fra Himmelev Kirke fortæller om kirkens ritualer. Hun giver jer tryghed om hele vielsen, placeringer i kirken og viser, hvad korrekt etikette er, på den store dag, brylluppet hvor bruden og gommen siger ja til hinanden, endeligt oprinder.

Bonus:

I får også et stort bonusafsnit hvor historiker Charlotte S.H. Jensen fortæller alt om gamle og nye traditioner, samt skikke og overtro.

FB:

<!-- Facebook Pixel Code -->
<script>
!function(f,b,e,v,n,t,s){if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?
n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};if(!f._fbq)f._fbq=n;
n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0';n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0;
t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window,
document,'script','https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js');

fbq('init', '1238839672827001');
fbq('track', "PageView");</script>
<noscript><img height="1" width="1" style="display:none"
src="https://www.facebook.com/tr?id=1238839672827001&ev=PageView&noscript=1"
/></noscript>
<!-- End Facebook Pixel Code -->

Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Din vurdering: Bryllup Fra frieri til fest
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Bedømmelse