Forlaget 180

Skip to Main Content »

Din indkøbskurv er tom

Liv & stil

12 vare(r)

pr. side
Sorter faldende
Liste  Tabel 
 1. Yoga dvd Simon Krohn Mindful Flow
  Mindfull Flow
  199,00 kr

  Dynamisk yoga-dvd for begyndere og øvede yogaudøvere. Yogaen foregår i et meditativt flow, i en stil som kaldes Vinyasa.Selvom sekvenserne spænder fra blid til sveddryppende Vinyasa, er fokus hele tiden på sikker teknik, det kropslige udtryk og på bevidsthedens rolle. Vis detaljer
 2. lær om Vin og mad - Download
  Vin og mad - download
  139,00 kr

  Lær at sammensætte vin og mad. Oplevelsen af en vin påvirkes utroligt meget af den mad man indtager samtidig, og det samme gør sig gældende for oplevelsen af de retter man sætter sammen med vin.

  Du kan streame DVDen ved at trykke på dette link!

  Vis detaljer
 3. Vinsmagning op DVD - download
  Smag på vin - download
  139,00 kr

  Vinsmagning er ikke mystik. Der er en forståelig måde at gå til det på: Man lærer at skille vinen ad i den bestanddele og ved systematisk at undersøge den på denne måde, kan man bestemme hvilken vin det er og hvilken kvalitet den har. Her kan du downloade DVDen "Smag på vin". Du sparer 50,- kr. og får varen med set samme! Øverst på siden (med blå skrift) finder du vejledning i hvordan downloadkøb fungerer.

  Vis detaljer
 4. Lær at danse brudevals - download
 5. Smag på vin - vinsmagning på DVD
  Smag på vin - vinsmagning på DVD
  149,00 kr

  Vidste du at man i højere grad smager med næsen end med munden ? Vinsmagning i teori og praksis - to hvide, to røde og en blindsmagning.

  Udviklet i samarbejde med Bichel Vine

  Kan også fås som download

  Vis detaljer
 6. Vin og mad DVD
  Vin og mad
  149,00 kr

  DVD om hvorfor visse vine passer bedre til visse retter og omvendt. En række vin og madsammenhænge gennemgås. Meget inspirerende for dem der godt kan lide både vin og mad.

  DVDen er udviklet i samarbejde med Bichel Vine

  Du kan streame DVDen ved at trykke på dette link!

  Vis detaljer
 7. Strik med Wilfert
  Strik med Wilfert
  149,00 kr

  Britta Wilfert gennemgår både grundlæggende og avancerede strikketeknikker. Britta mener at levende billeder er meget velegnede til netop strik, hvor det kan være vanskeligt at forklare de fine detaljer i skrift og almindelige billeder. Men opskifter skal selvfølgelig kunne læses og man skal kunne have den ved hånden når man strikker, derfor er der indlagt et hæfte med opskrifter i DVD'en.

  Vis detaljer
 8. Isabella
  Isabella
  99,00 kr

  Inspiration til haven, maden og boligen. Hvis du kan lide at få jord under neglene, har lyst til at give boligen et personligt touch, og forvandle gode råvarer til lækker mad. Du får overskuelige gør-det-selv-projekter og værdifuld viden om livet i haven. Kan en chokoladekage smage så englene synger? Og hvordan får arvestykker og loppefund et helt nyt og spændende liv. Vis detaljer
 9. Selskabspianisten
  Selskabspianisten
  129,00 kr

  Nu kan du få din helt egen hyggepianist på DVD. SelskabsPianisten kan du bruge igen og igen til alle former for middage, receptioner og andre festlige lejligheder. Med remoten i hånden styres hyggepianisten af dig eller toastmasteren under hele middagen, under taler, til brudevals, til fødselsdags- og skålsange. Nøjagtigt som hvis der sad en ”rigtig” pianist ovre i hjørnet af lokalet. Vis detaljer
 10. Dvd om bryllup med brudevalsen
  Bryllup Fra frieri til fest
  66,00 kr

  Alt hvad du skal vide om bryllup med bryllupseksperten Bill Holmberg og ikke mindst - undervisning i at danse brudevals. Bill Holmberg, der selv er danser, gennemgår brudevalsen trin for trin. I dvden ligger også et hæfte med mere om bryllup og en huskeliste, og en CD med brudevalsen - til øvebrug og evt. også til brug på selve dagen.

  Spilletid: Mere end 2 timer!

  Du kan købe DVDen som streaming ved at trykke her!

  Vis detaljer
 11. Yoga in motion
  Yoga in motion
  169,00 kr

  Yoga betyder Enhed, og enhed er det som toner frem, når de indre modsætninger opløses i frivillighed og accept, selv når du er i bevægelse. YogaINmotion er Vinyasa yoga, der trækker dig ind i et meditativt flow, hvor samspillet mellem åndedræt og bevægelse raffineres. I Måne Serien inviteres du til en daglig rutine, der vil stilne dit sind, styrke, smidiggøre og vitalisere hele kroppen. Vis detaljer
 12. Træn din balance f180
  Træn din balance f180
  169,00 kr

  Balancetræning med bevægelsespædagog Søren Ekman fra Gotvedskolen. Udarbejdet af Søren Ekman og fysioterapeut  Lone Schaadt 

  Dvd´en indeholder 3 testøvelser samt 3 træningsprogrammer:

  I de 3 tests kan du afprøve, hvor du har dine styrker og svagheder. Ud fra disse 3 tests vælger du, hvilket program der er relevant for dig.

  Hvert træningsprogram indeholder en række øvelser af forskellige sværhedsgrader, og du kan derfor altid gøre det nemmere eller sværere. På en dårlig dag kan du justerer øvelserne ned, og hvis du oplever generel fremgang, kan du gøre øvelserne sværere.

  DVDen indholder også en booklet med yderligere information om balance, svimmelhed og træning. 

  Samlet spilletid mere end én time.

  NB! Levering fra 12/12


  Vis detaljer

12 vare(r)

pr. side
Sorter faldende
Liste  Tabel