Liv & stil

10 vare(r)

pr. side

 • Mindfull Flow

  Dynamisk yoga-dvd for begyndere og øvede yogaudøvere. Yogaen foregår i et meditativt flow, i en stil som kaldes Vinyasa.Selvom sekvenserne spænder fra blid til sveddryppende Vinyasa, er fokus hele tiden på sikker teknik, det kropslige udtryk og på bevidsthedens rolle. Vis detaljer
 • Vin og mad - download

  Lær at sammensætte vin og mad. Oplevelsen af en vin påvirkes utroligt meget af den mad man indtager samtidig, og det samme gør sig gældende for oplevelsen af de retter man sætter sammen med vin.

  Du kan streame DVDen ved at trykke på dette link!

  Vis detaljer
 • Smag på vin - download

  Vinsmagning er ikke mystik. Der er en forståelig måde at gå til det på: Man lærer at skille vinen ad i den bestanddele og ved systematisk at undersøge den på denne måde, kan man bestemme hvilken vin det er og hvilken kvalitet den har. Her kan du downloade DVDen "Smag på vin". Du sparer 50,- kr. og får varen med set samme! Øverst på siden (med blå skrift) finder du vejledning i hvordan downloadkøb fungerer.

  Vis detaljer
 • Lær at danse Brudevals - Streaming

  2 bedømmelse(r)

  Tryk her for købe streaming af Lær at danse brudevals!!

  Brug ikke knappen læg i kurv - kun for teknisk kyndige

  Vis detaljer
 • Smag på vin - vinsmagning på DVD

  Vidste du at man i højere grad smager med næsen end med munden ? Vinsmagning i teori og praksis - to hvide, to røde og en blindsmagning.

  Udviklet i samarbejde med Bichel Vine

  Kan også fås som download

  Vis detaljer
 • Vin og mad

  DVD om hvorfor visse vine passer bedre til visse retter og omvendt. En række vin og madsammenhænge gennemgås. Meget inspirerende for dem der godt kan lide både vin og mad.

  DVDen er udviklet i samarbejde med Bichel Vine

  Du kan streame DVDen ved at trykke på dette link!

  Vis detaljer
 • Strik med Wilfert

  Britta Wilfert gennemgår både grundlæggende og avancerede strikketeknikker. Britta mener at levende billeder er meget velegnede til netop strik, hvor det kan være vanskeligt at forklare de fine detaljer i skrift og almindelige billeder. Men opskifter skal selvfølgelig kunne læses og man skal kunne have den ved hånden når man strikker, derfor er der indlagt et hæfte med opskrifter i DVD'en.

  Vis detaljer
 • Selskabspianisten

  Nu kan du få din helt egen hyggepianist på DVD. SelskabsPianisten kan du bruge igen og igen til alle former for middage, receptioner og andre festlige lejligheder. Med remoten i hånden styres hyggepianisten af dig eller toastmasteren under hele middagen, under taler, til brudevals, til fødselsdags- og skålsange. Nøjagtigt som hvis der sad en ”rigtig” pianist ovre i hjørnet af lokalet. Vis detaljer
 • Yoga in motion

  Yoga betyder Enhed, og enhed er det som toner frem, når de indre modsætninger opløses i frivillighed og accept, selv når du er i bevægelse. YogaINmotion er Vinyasa yoga, der trækker dig ind i et meditativt flow, hvor samspillet mellem åndedræt og bevægelse raffineres. I Måne Serien inviteres du til en daglig rutine, der vil stilne dit sind, styrke, smidiggøre og vitalisere hele kroppen. Vis detaljer
 • Træn din balance f180

  Balancetræning med bevægelsespædagog Søren Ekman fra Gotvedskolen. Udarbejdet af Søren Ekman og fysioterapeut  Lone Schaadt 

  Dvd´en indeholder 3 testøvelser samt 3 træningsprogrammer:

  I de 3 tests kan du afprøve, hvor du har dine styrker og svagheder. Ud fra disse 3 tests vælger du, hvilket program der er relevant for dig.

  Hvert træningsprogram indeholder en række øvelser af forskellige sværhedsgrader, og du kan derfor altid gøre det nemmere eller sværere. På en dårlig dag kan du justerer øvelserne ned, og hvis du oplever generel fremgang, kan du gøre øvelserne sværere.

  DVDen indholder også en booklet med yderligere information om balance, svimmelhed og træning. 

  Samlet spilletid mere end én time.

  NB! Levering fra 12/12


  Vis detaljer

10 vare(r)

pr. side