Krop og sind

1 til 15 af 17

pr. side

Side:
 1. 1
 2. 2
 • Forny dig selv på 90 dage

  1 bedømmelse(r)

  Bliv slank! ”Forny dig selv på 90 dage” En let tilgængelig DVD med Steen Brofords gode råd og vejledning til fornyelse på bare 90 dage. Se hvordan de tre piger opnår store forandringer og kom selv i gang med træningen og kosten. Få hjælp til at finde motivationen og få en mere effektiv træning, der skaber den forandring du savner - forny dig selv på 90 dage.

  Vis detaljer
 • Træn din balance f180

  Balancetræning med bevægelsespædagog Søren Ekman fra Gotvedskolen. Udarbejdet af Søren Ekman og fysioterapeut  Lone Schaadt 

  Dvd´en indeholder 3 testøvelser samt 3 træningsprogrammer:

  I de 3 tests kan du afprøve, hvor du har dine styrker og svagheder. Ud fra disse 3 tests vælger du, hvilket program der er relevant for dig.

  Hvert træningsprogram indeholder en række øvelser af forskellige sværhedsgrader, og du kan derfor altid gøre det nemmere eller sværere. På en dårlig dag kan du justerer øvelserne ned, og hvis du oplever generel fremgang, kan du gøre øvelserne sværere.

  DVDen indholder også en booklet med yderligere information om balance, svimmelhed og træning. 

  Samlet spilletid mere end én time.

  NB! Levering fra 12/12


  Vis detaljer
 • Barfodsgymnastik

  Ny bevægelsesDVD fra Gotvedskolen

  Du kan også se DVDen som streaming - se trailer nedenfor:

  Vis detaljer
 • Ældre Sagens Træn dig glad 2 - DVD og CD

  Motionsprogram med god musik på både DVD og CD. Motion er godt for alle – uanset alder og fysisk form. Motion er med til at give dig styrke og energi til at klare hverdagens gøremål, så du får overskud til lidt mere. Instruktør er Stine Bavnhøj

  Vis detaljer
 • Sund Bund

  Her kan du lære en række øvelser der træner din bækkenbund, og en god idé er at begynde med en test. Din guide er Gotveduddannet bevægelsespædagog Mette Bøeg.

  "Inkontinens og en dårligt fungerende bækkenbund er et stort - og stadig tabubelagt - problem for mange, og derfor er jeg sikker på, at denne dvd nok skal blive brugt - vi har jo erfaringerne fra bøgerne med bækkenbundsøvelser."

   (Lektørudtalelse, DBC)

  Vis detaljer
 • I form på 2 m2 - Download

  Kom i form med gotvedgymnastik. Gode øvelser med musik, som du kan bruge hjemme i stuen - altså på 2 m2.

  Du kan købe streaming af DVDen ved at klikke her!

  Vis detaljer
 • Indre fitness med de fem tibetanere - Download

  Lær om de fem tibetanere med Ullamai Rose Danielsen. Når du downloader spare du penge (50 kr.) og får varen med det samme! Du kan finde vejledning i hvordan download-køb fungere øverst på denne side (blå skrift) Vis detaljer
 • Gravid Yoga

  Yoga er rigtig godt for både kroppen og sindet, og med denne DVD lærer du at passe godt på din krop og sind mens du er gravid. Yogaens stillinger og øvelser afhjælper typiske graviditetsgener som trætte ben og ondt i lænden. Du lærer også at få en bevisthed om hvordan barnet føles i din mave og hvordan det er en del af din krop. Vis detaljer
 • Yoga in motion

  Yoga betyder Enhed, og enhed er det som toner frem, når de indre modsætninger opløses i frivillighed og accept, selv når du er i bevægelse. YogaINmotion er Vinyasa yoga, der trækker dig ind i et meditativt flow, hvor samspillet mellem åndedræt og bevægelse raffineres. I Måne Serien inviteres du til en daglig rutine, der vil stilne dit sind, styrke, smidiggøre og vitalisere hele kroppen. Vis detaljer
 • Mindfull Flow

  Dynamisk yoga-dvd for begyndere og øvede yogaudøvere. Yogaen foregår i et meditativt flow, i en stil som kaldes Vinyasa.Selvom sekvenserne spænder fra blid til sveddryppende Vinyasa, er fokus hele tiden på sikker teknik, det kropslige udtryk og på bevidsthedens rolle. Vis detaljer
 • Mavedans for gravide

  Mavedans for gravide – en smuk, sjov og blid motionsform. Mavedans er en fascinerende bevægelsesform, centreret om rygsøjle, bækken og hofter. Gravide kan have meget glæde af mavedans – både som motion og for at øge kropsbevidstheden. Fysioterapeut, mavedanser og mor Marianne Mogensen guider dig trygt igennem de særlige hensyn, du som gravid skal tage til din krop. DVD’en henvender sig også til alle andre, som vil lære at passe på muskler og led, når de danser.

  Lydspor: Dansk og engelsk

  Soundtracks: Danish and english

  Vis detaljer
 • Indre fitness med de fem tibetanere

  2 bedømmelse(r)

  NØGLEN TIL UNGDOMMENS KILDE!

  De fem tibetanere på dvd er et unikt indre fitness program der bygger på yoga og meditation. De 5 tibetanere er øvelser der forynger kroppen indefra idet de stimulerer kroppens selvhelbredende kraft og evne til at regenerere. Du vil hurtigt opleve at du får mere energi og indre ro med meditation. Øvelserne virker på alle planer, både fysisk, psykisk, mentalt og spirituelt. Kroppen kommer i balance og dens evne til at håndtere stress forbedres betydeligt.

  Spilletid: 1 time 33 minutter

  Vis detaljer
 • Fra regnorm til anakonda

  DET KAN VIRKE SOM MAGI når mandens penis ændrer karakter fra regnorm til anakonda - men det drejer sig i virkeligheden om rimeligt simple kropslige processer, især om at styrke bækkenbunden . Træning gir bedre rejsning! Søren Ekman fra Gotvedskolen instruerer i forskellige øvelser og giver en kort gennemgang af den fysiske baggrund for problemerne og hvorfor det hjælper at træne. Peter Larsen krydrer undervisningen med sin version af dette naturlige alternativ til medicin, og det virker! 

  Spilletid: 1 tim 5 min

  Du kan også købe denne DVD som streaming, tryk her!

  Vis detaljer
 • I form på 2 m2

  1 bedømmelse(r)

  Gotved gymnastik på 2m2

  Du kan også købe I form på 2 m2 som streaming ved at trykke på dette link!

  En DVD med Gotvedgymnastik som er udvalgt og bearbejdet så du kan udfører dem på begrænset plads, som f.eks. hjemme, når du er på rejse eller i en pause på dit arbejde. Øvelser er udvalgt og bearbejdet af Henriette Bolt og Søren Ekman fra Gotvedskolen. Du får en gennemgang af øvelserne og bagefter kan du udføre øvelserne selv til musikken uden ord. Gotved gymnastik bygger på Helle Gotveds velkendte arbejde med gymnastik gennem mange år.

  Vis detaljer

1 til 15 af 17

pr. side

Side:
 1. 1
 2. 2