I form på 2 m2

Gotved gymnastik på 2m2


Du kan også købe I form på 2 m2 som streaming ved at trykke på dette link!


En DVD med Gotvedgymnastik som er udvalgt og bearbejdet så du kan udfører dem på begrænset plads, som f.eks. hjemme, når du er på rejse eller i en pause på dit arbejde. Øvelser er udvalgt og bearbejdet af Henriette Bolt og Søren Ekman fra Gotvedskolen. Du får en gennemgang af øvelserne og bagefter kan du udføre øvelserne selv til musikken uden ord. Gotved gymnastik bygger på Helle Gotveds velkendte arbejde med gymnastik gennem mange år.

Lager: På lager

169,00 DKK

Hurtig Levering

Donwload dine produkter og se dem igen på alle devices

Top Kvalitets produkterBeskrivelse
Detaljer

Gotved gymnastik

I Gotvedgymnastikken arbejder vi med at skabe flow, sammenhæng og energi i kroppen. ”I form på 2 m2” er optaget i den smukke, gamle sal på Gotvedskolen, men dvden er designet så man kan udføre gymnastikken hjemme i stuen på bare 2 m2 eller tage den med på rejse og udføre øvelserne på hotelværelset og musikken er komponeret specielt til denne DVD af Lars Storck. I en udsøgt bonussekvens giver Anne Marie Helger sit bud på Gotved gymnastik - Anne Marie Helger var i øvrigt en nær ven af Helle Gotved, gennem mange år.

DVDens Forløb

Dvd’en indeholder et gymnastikforløb af omkring en times varighed. Vi starter blidt, varmer hele kroppen op, lader tempoet stige gradvist så vi efterhånden får sved på panden. Mod slutningen falder tempoet, vi køler roligt ned og spænder helt af til sidst. Sekvenserne er lagt op så man både kan udføre dem alle som et langt forløb (Hele forløbet uden stop), eller vælge enkelte sekvenser ud og gentage dem igen og igen (Sekvenser med indledning). Vi har desuden sammensat 3 programmer som er designet til at styrke specifikke dele af kroppen. ”Ryg, skuldre, nakke” ”Kredsløbstræning” ”Flow, energi og balance”. Musikken som er brugt på dvd’en ligger også for sig selv, så man kan følge den uden instruktion. Til sidst er der et humoristisk bonuskapitel med Connie Knudsen (Anne Marie Helger) som viser ”Gotvedgymnastik for de lidt mere øvede”.

Øvelserne er med og af Søren Ekman, Direktør for Gotvedskolen og Henriette Bolt, uddannelsesleder på Gotvedskolen.

Uddrag fra anmeldelse af DVDen i fagbladet ”Afspændingspædagogen”:

"1 form på 2 m2" er barfodsgymnastik i fin form: Dejlig Gotvedgymnastik med bevægeglæde som nøgleord. En behagelig fornemmelse i kroppen – sådan har jeg det efter en time i selskab med "1 form på 2 m2" og en bevægelsestime med Gotvedskolens to lærere, Søren Ekman og Henriette Bolt. Gotvedskolen har udgivet denne dvd med en times program med opvarmning, bevægelse, styrketræning af mave og ryg samt afspænding. "1 form på 2 m2" er bygget op af korte sekvenser med en del gentagelser af bevægelserne, uden at det bliver spor kedeligt. Tilgangen er legende med vægt på, at hver deltager finder sit eget udtryk, og ikke på at man skal tilpasses et stift og korrekt udtryk. Gymnastik på bare fødder, åndedrættet flyder frit i eget tempo, og undervisningen tager udgangspunkt i fødderne som kroppens fundament; lyder det ikke rart og ganske befriet for aerobe nykker? Det er det! Søren og Henriette er ukunstlede og erfarne undervisere. De er nærmest nogle kære kolleger, man har lyst at invitere ind i stuen og gøre gymnastik sammen med. "1 form på 2 m2 " indeholder et bonusprogram for særligt øvede med Connie Hansen, alias Anne-Marie Helger. Det er samtidssatiriøsen, når hun er bedst, underholdende og med bid. Musikken har sjæl, støtter bevægelserne og er komponeret af Lars Storck. For afspændingspædagoger med administrativt arbejde, der gerne vil træne hjemme og ikke kan fordrage fitnesscentre, er det skønt med en træningsdvd som "1 form på 2 m2". Dvden kan også give inspiration til undervisningen. Den er optaget i den smukke, gamle sal i Gymnastikhuset i København.

SE mere her: http://www.gotvedskolen.dk/info/dvdogcd.html

Bedømmelser
Bedømmelser (1)
Gode, overkommelige øvelser
Super DVD! Øvelserne er nemme og alligevel får de sat pulsen op. Jeg er meget glad for min DVD og bruger den ofte! Bedømt af BtS (Indsendt den 02/11/2010)
Indsend din bedømmelse
Din vurdering: I form på 2 m2
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Bedømmelse