Fra regnorm til anakonda

DET KAN VIRKE SOM MAGI når mandens penis ændrer karakter fra regnorm til anakonda - men det drejer sig i virkeligheden om rimeligt simple kropslige processer, især om at styrke bækkenbunden . Træning gir bedre rejsning! Søren Ekman fra Gotvedskolen instruerer i forskellige øvelser og giver en kort gennemgang af den fysiske baggrund for problemerne og hvorfor det hjælper at træne. Peter Larsen krydrer undervisningen med sin version af dette naturlige alternativ til medicin, og det virker! 


Spilletid: 1 tim 5 min


Du kan også købe denne DVD som streaming, tryk her!

Lager: På lager

169,00 DKK

Hurtig Levering

Donwload dine produkter og se dem igen på alle devices

Top Kvalitets produkterBeskrivelse
Detaljer

Få en bedre rejsning

Undervisning

Der er både undervisning i mandens anatomi og og en forklaring på hvad rejsningsbesvær, impotens og inkontinens kan skyldes, og vigtigst af alt gennemgås en række praktiske øvelser der hjælper på rejsningsproblemer og konkret giver en bedre rejsning. Når en mand klager over manglende lyst og mener han er impotent, skyldes det ofte manglende træning af bækkenbunden. Bækkenbundstræning kan også have stor effekt i forbindelse med inkontinens og vandladningsproblemer.

Søren Ekman

Søren Ekman er direktør for Gotvedskolen. Han er udannet bevægelsespædagog 1989 PD - kursus i strategi og planlægning ved Pædagogisk universitet 1998. Udover at være leder af Gotvedskolen, holder han kurser i bevægelse i hele landet, både gymnastik og ergonomi. På DVDen medvirker Peter Larsen, der på underholdende vis giver sin version af hvordan regnormen kan blive til en anaconda igen.

Træning af bækkenbunden giver bedre rejsning:

En velfungerende og trænet bækkenbund har betydning for sexlivet. For eksempel kan mænd med rejsningsproblemer have glæde af at optræne musklerne i underlivet. Bækkenbundens aktivitet kan ikke i sig selv give en rejsning, men musklerne bruges under rejsningsfasen til at fremme og øge rejsningen.Træning af bækkenbunden kan også have en funktion i forbindelse med afhjælpning af impotens, selvom der ofte her også er tale om en psykologisk komponent.

Det kan være svært at tale om problemer som manglende eller svag rejsning. Her det vigtigt, at Søren Ekmans tilgang til emnet er både humoristisk, uden at være pjattet, og direkte og faktuel, uden at være klinisk. Rejsning og rejsningsbesvær, kan have enorm indflydelse på vores livskvalitet, for begge parter og er ikke noget vi bare skal acceptere forde vi kommer lidt op i årene, eller er i dårlig form. 

Træning af bækkenbunden ved Inkontinens:

Der er ingen egentlig grænse rent aldersmæssigt for, hvornår bækkenbundstræning har effekt. Men det kræver selvfølgelig at man kan følge en instruktion og huske en information. Bækkenbundstræning anbefales som førstevalg i almen praksis til afhjælpning af urininkontinens. Træning af bækkenbunden har effekt hos 60-70 % af de der gennemfører et forløb.

Se mere her: http://www.gotvedskolen.dk/info/dvdogcd.html

Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Din vurdering: Fra regnorm til anakonda
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Bedømmelse