Sådan skændes du med din teenager

Hvordan bevarer man en god kontakt til sine teenagebørn og undgår at konflikter udvikler sig til drænende skænderier og magtkampe?
Denne film er udviklet i samarbejde med familieterapeut Jesper Juul og lifecoach Pernille W. Lauritsen, og omhandler de mest almindelige problemstillinger man kan komme ud for, når man bor sammen med en teenager.

Lager: På lager

149,00 kr

Hurtig Levering

Donwload dine produkter og se dem igen på alle devices

Top Kvalitets produkterBeskrivelse
Detaljer
Beskrivelse: For mange forældre er det svært at opgive magten, fordi man skal give slip på sit barn. Men det er vigtigt at øve sig i at blive en sparringspartner i stedet for den, der bestemmer hele tiden. Jesper Juul: "Der hvor der virkelig bliver oprør, der hvor der virkelig bliver krig, har det ikke noget at gøre med at det hører med til alderen, men det har noget at gøre med at der virkelig er noget at slås for eller at slås imod! Og det kan være meget vanskeligt at se hos sig selv som forældre, hvad det er af alt det fantastiske, man går rundt og gør, som på nogen som helst måde kan genere ens unger, det er simpelthen ikke til at forstå!" Også lifecoach Pernille Lauritsen understreger vigtigheden af at man som forældre må øve sig i en ny rolle: "Hvor man også respekterer at nu er ens barn blevet så gammel at vi faktisk ikke spiller rollen som opdrager længere. Vi kan insistere på det, men realiteten er bare at børn, når de bliver 12,13 år ikke lader sig opdrage på længere, det er en del af deres udvikling at de skal ude og finde deres egen identitet. Så vi kan ligesom kæmpe imod det som forældre eller vi kan gå med det og prøve at få det bedste ud af det." Spørgsmålet er om man vil bevare åbenheden, kontakten og forbindelsen til sit barn. "Så det handler ikke om at lad stå til, det handler ikke om at slippe tøjlerne, det handler om at finde en ny form for lederskab, en ny form for partnerskab," siger Jesper Juul, "hvor vi kan gå vejen ved siden af vores unger og forhåbentligt får lov til at snakke med dem undervejs."
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Din vurdering: Sådan skændes du med din teenager
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Bedømmelse