Indre fitness med de fem tibetanere

NØGLEN TIL UNGDOMMENS KILDE!


De fem tibetanere på dvd er et unikt indre fitness program der bygger på yoga og meditation. De 5 tibetanere er øvelser der forynger kroppen indefra idet de stimulerer kroppens selvhelbredende kraft og evne til at regenerere. Du vil hurtigt opleve at du får mere energi og indre ro med meditation. Øvelserne virker på alle planer, både fysisk, psykisk, mentalt og spirituelt. Kroppen kommer i balance og dens evne til at håndtere stress forbedres betydeligt.


Spilletid: 1 time 33 minutter


Lager: På lager

169,00 DKK

Hurtig Levering

Donwload dine produkter og se dem igen på alle devices

Top Kvalitets produkterBeskrivelse
Detaljer

De fem tibetanere på DVD

De fem Tibetanere har deres oprindelse i Tibet hvor de tibetanske munke brugte øvelserne eller riterne til at styrke den fysiske krop og til at skabe balance mellem kroppen, sindet og det spirituelle. Øvelserne bevirkede at de holdt sig kraftfulde, vitale og ungdommelige langt op i alderen. Havde de fundet ungdommens kilde?

Sådan virker det!

De 5 Tibetanere er et unikt indre fitness program med meditation. Øvelserne forynger kroppen indefra idet de stimulerer kroppens selvhelbredende kraft og evne til at regenerere. Du vil hurtigt opleve at du får mere energi og indre ro. Øvelserne virker på alle planer, både fysisk, psykisk, mentalt og spirituelt. Kroppen kommer i balance og dens evne til at håndtere stress forbedres betydeligt.

Lille investering – stort udbytte!

Øvelsesprogrammet kan udføres på mellem 5-30 minutter dagligt. Det er alt hvad du behøver investere tidsmæssigt. Der er ingen aldersgrænse. Alle kan være med. Målet er at få det bedre. På denne DVD vil du få en grundig indføring i øvelserne, så det er let for dig at gøre det til en daglig vane. DVD’en er bygget op i et tempo der gør det let for dig at følge instruktionerne.

DVDens Indhold:

1. Introduktion 2. Opvarmningsstræk 3. Ullamai viser øvelserne. 4. Hvordan kommer du i gang? 5. Detaljeret gennemgang af de enkelte øvelser mht. teknik, vejrtrækning, hvad du skal være opmærksom på, alternative øvelser plus hvilestillinger. 6, Ullamai viser sammen med en gruppe hvordan du kan bruge positive bekræftelser sammen med riterne. 7. Meditation og afspænding

Ide og manuskript: Ullamai Rose Danielsen

Produceret af Forlaget 180

DVD’en er optaget i Det Kgl. Haveselskabs have på Frederiksberg.

Læs mere her: http://www.gotvedskolen.dk/info/dvdogcd.html

Bedømmelser
Bedømmelser (2)
de fem tibetanere
Bedømmelse
Jeg har lavet de fem tibetanere hver morgen i nogle måneder nu
og det er bare en skøn start på dagen ! Klart styrker de ens energi. 1. øvelse er særligt skøn. 2. øv. havde jeg det lidt svært med i starten. Men lige så stille men sikkert styrkes kroppen og nu er jeg også helt vild med den øvelse og udfører den rigtig flot.. Har lært dem efter bogen men videoen er uden tvivl en ekstra god måde at lære dem på. Kan varmt anbefalet alle der vil nyde og styrke deres krop på en helt enkel og indlysende naturlig måde.
Bedømt af Susanne (Indsendt den 05/02/2012)
de fem tibetanere
jeg har lavet øvelserne i 3 uger.

jeg har en god fornemmelse.

mine øjne har fået en glød igen.

kroppen er blevet fastere
Bedømt af jeg har bogen (Indsendt den 21/09/2010)
Indsend din bedømmelse
Din vurdering: Indre fitness med de fem tibetanere
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Bedømmelse